Här kan du logga in på Adleva Lotus och Adleva Sjuk & frisk

Anette Björklund

Anette Björklund

Anette Björklund
Sjukgymnast. Föreläsare. Ergonom.

anette.bjorklund@adleva.se
070-6061414

Kort om mig
Jag jobbar som Företagsgymnast och Ergonom – en mycket intressant kombination! Jag får ofta åka ut till våra kunders arbetsplatser och göra ergonomiska bedömningar. Det handlar alltså om hur man fysiskt utför sina arbetsuppgifter på sin arbetsplats. Hur man kan underlätta, hur man kan förebygga.Min bakgrund är ortopedisk manuell terapi och företagsgymnastutbildning. Löpande utbildningar i kursform såsom; akupunktur, osteopati, friskvård med flera. Det gör mig uppmärksam på helheten när man upplever fysiska problem. I grunden har jag en även en utbildning som Dramapedagog, där hade vi ämnet rörelseterapi som jag blev mycket intresserad av. Min Sjukgymnastutbildning (Fysioterapeut) kändes som en naturlig förlängning, för att få arbeta med kroppens rörelsemönster i arbetsvardagen!

Det är omväxlande och lärorikt att både få träffas ute på olika arbetsplatser och inne hos oss på mottagningen Lycka, i Leksand, men även ute på den fasta företagsmottagningen vissa kunder har hos sig.

Mina tidigare tjänster har varit inom slutenvården, på lasarett, som sjukgymnast. Senare kom jag in i primärvården på olika vårdcentraler.

Jag har alltmer insett att många av våra fysiska problemsjukdomar härrör från arbetslivet. Därför känns mitt jobb hos Adleva så viktigt!

Mitt motto i livet
Att ha ett öppet sinne!

Min bästa egenskap
Mitt genuina intresse håller mig alltid mig á jour med arbetslivet. Jag strävar efter utveckling för att kunna leverera bästa möjliga lösning!

Min bästa merit
Jag har stor erfarenhet från olika arbetsområden, ett gediget intresse för människor samt en stor skopa humor och skratt.

Kontakt

Logo

Adressrad

På gång