Här kan du logga in på Adleva Lotus och Adleva Sjuk & frisk
Skapad:
5 juni, 2020

Antikroppstester för covid-19

Från och med den här veckan kan vi på Adleva erbjuda antikroppstester för covid-19. Tanken är att de ska användas för att reducera smittrisken på arbetsplatsen och minska oron bland era anställda. Testet vi erbjuder är ett enkelt “stick i fingret” test, som testar vilka som har haft en Covid-19 sjukdom. Testerna utförs av medicinskt utbildad personal. Testerna tar bara 15 minuter att utföra och man får svar direkt!

Vi använder oss av Novirals CE-märkta COVID-19 IgG/IgM Rapid Test, vilken har utvärderats och kvalitetssäkrats i en studie av forskare vid Akademiska sjukhuset och Ins. Medicinsk Biokemi och Mikrobiologi vid Uppsala Universitet under ledning av professor Åke Lundkvist1. Testet har 99 % specificitet, vilket betyder att i 99 fall av 100 betyder ett positivt prov att man verkligen har haft sjukdomen. I likhet med flertalet andra virusinfektioner antar forskarna idag att man utvecklar immunitet. Nya studier görs hela tiden för att studera hur lång immunitet man får efter genomgången sjukdom.

De tester vi utför kommer att ingå i ett uppföljande forskningsprojekt ihop med professor Åke Lundkvist. Där vi kommer att avidentifiera personuppgifter och rapportera test resultaten med bakgrundsfakta. Studien syftar till att få mer kunskap om spridningen av Covid-19 och immuniteten bland befolkningen.

Priset för testet är 870 kr ( 1088 kr med moms)/test.

Låter det intressant eller har du frågor gällande testerna så går det bra att maila till oss på boka@adleva.se eller kontakta Annelie Vissgården på telefon 070-606 38 35.

Under den gångna veckan har vi varit ute på några kundföretag och påbörjat testningen. Här kan ni läsa ett reportage som har gjorts av Siljan News när vi var ute hos en av våra kunder.

Länk till artikel från Siljan News

 

Sjukanmälan – Sjuk och frisk

Jobba hos oss

Vi söker just nu: Adlevakonsult Läkare

Vi samarbetar med:

Kontakt

Logo

Adressrad

På gång