Här kan du logga in på Adleva Lotus och Adleva Sjuk & frisk

Helene Kallebäck

Fotografering för Dileva, Leksand

Helen Kallebäck
Samtalsterapeut. Coach.
Organisationskonsult. Föreläsare.

helen.kalleback@adleva.se
070-3148003

Kort om mig
Jag jobbar alltid med 100% engagemang för er utveckling! Vare sig det gäller ledarskap, medarbetarskap, teamutveckling eller organisationsutveckling. Min roll är att optimera individens potential och funktion och därmed skapa framgång i hela ledet.

Jag har 15 års erfarenhet av människors utveckling både inom ledarskap och medarbetarskap. 5 års erfarenhet inom området organisationsutveckling. Jag har även 12 års bakgrund inom ekonomi och inköp i stora koncerner.

På Adleva Företagshälsa erbjuder jag: Individkonsultationer och samtalsstöd. Stress och konfliktsäkerhet. Grupp processer och grupphandledning. Coaching och handledning för ledare. Ledningsgruppsutveckling. Organisationsutveckling.

Jag föreläser gärna om, och har processutveckling, inom ämnen som ledarskap, medarbetarskap, personlig utveckling, kommunikation, konfliktkompetens och stresshantering. Mitt fokus ligger alltid på er framgång!

Jag jobbar med internationellt certifierade metoder inom personlig utveckling, mental träning och coaching. Mina egna mentorer är världsledande inom coaching och mentalträning. Jag håller mig alltid till den senaste forskningen inom mina områden och motiveras av att vara i framkant i min yrkesroll.

Mitt motto
Allt är möjligt!

Min bästa merit
Har erfarenhet från näringslivet och stora organisationer. Det gör att jag lätt kan sätta mig in i kundföretagens situation och behov.

Kontakt

Logo

Adressrad

På gång