Här kan du logga in på Adleva Lotus och Adleva Sjuk & frisk

Jobba hos oss

Fotografering för Dileva, Leksand

ADLEVAKONSULT – Läkare, sköterska, hälsopedagog och beteendevetare

Tjänstgöringsgrad 50%-100%

Vi vill skapa friska, framgångsrika företag. Adleva verkar för ett hållbart arbetsliv i hela Dalarna.

Vi är inne i en positiv förändringsprocess som gett oss flera nya kundföretag och många spännande uppdrag och utmaningar. Därför vill vi nu bli fler. Vi utgår från våra enheter i Leksand, Vansbro och Mora och levererar tjänster inom arbetsmiljö- hälso- och personalutveckling.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har ett intresse för människor i arbetslivet, är affärsdriven och som vill arbeta tillsammans med oss för att fortsätta utveckla verksamheten.

Det är meriterande är om du har en specialistutbildning inom Arbets- och miljömedicin eller motsvarande äldre utbildning inom företagshälsovård.
Du har även körkort, goda IT-kunskaper och administrativ förmåga.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är självständighet, kreativitet, empatisk förmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Hos oss arbetar du nära våra företagskunder med deras anställda bland annat med hälsoundersökningar, rehabilitering, lagstadgade medicinska kontroller, samtals insatser, utredningar samt utbildningar inom arbetsmiljö.
Våra kunder finns runt om i Dalarna vilket innebär en hel del resor, vi har även mottagningar ute på några av våra kundföretag. Därför är det nödvändigt att du har körkort och tillgång till egen bil.

Övrigt Tjänsten är en tillsvidareanställning alternativt som konsult från eget företag. Tjänstgöringsgrad och tillträde efter överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Annelie Vissgården, VD

Annelie Vissgården VD Organisationskonsult. HR, Grupp- och Ledarskap

Annelie Vissgården
VD
Organisationskonsult.
HR, Grupp- och Ledarskap

annelie.vissgarden@adleva.se
0247-135 85
070-606 38 35

Kontakt

Logo

Adressrad

På gång