Här kan du logga in på Adleva Lotus och Adleva Sjuk & frisk

Jobba hos oss

Fotografering för Dileva, Leksand

Vill du bli en av oss?

Nu söker vi både sköterska och läkare!

Tjänstgöringsgrad 50%-100% alt. konsult från eget företag.

Vi vill skapa friska, framgångsrika företag. Adleva verkar för ett hållbart arbetsliv i hela Dalarna.

Vi är inne i en positiv förändringsprocess som gett oss flera nya kundföretag och många spännande uppdrag och utmaningar. Därför vill vi nu bli fler. Vi utgår från våra enheter i Leksand, Vansbro och Mora och levererar tjänster inom arbetsmiljö- hälso- och personalutveckling.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har ett intresse för människor i arbetslivet, är affärsdriven och som vill arbeta tillsammans med oss för att fortsätta utveckla verksamheten.

Det är meriterande att du har en specialistutbildning antingen inom Arbets- och miljömedicin eller motsvarande äldre utbildning inom företagshälsovård. alt. att du är intresserad av att vidareutbilda dig inom detta spännande område. En förutsättning är att du är legitimerad och har arbetslivserfarenheter som kan komma till nytta i vår verksamhet.

Du har även körkort, goda IT-kunskaper och administrativ förmåga.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är självständighet, kreativitet, empatisk förmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Intresse och kunskap om den stressrelaterade ohälsan är något vi värdesätter i dessa tider.

Hos oss arbetar du nära våra företagskunder med deras anställda bland annat med hälsoundersökningar, rehabilitering,  medicinska kontroller, samtals insatser, utredningar samt utbildningar inom arbetsmiljö. Du ska trivas med att klara av att både arbeta självständigt, kunna planera din kalender så att arbetet blir så effektivt som möjligt samt ha ett stort engagemang i alla frågor som rör arbetsmiljön.

Våra kunder finns runt om i Dalarna vilket innebär en hel del resor, vi har även mottagningar ute på några av våra kundföretag. Därför är det nödvändigt att du har körkort och tillgång till egen bil.

Intresserad?

Hör gärna av dig direkt till mig och skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 15 november 2021.

Din ansökan skickar du via mail till osa@adleva.se

 

Annelie Vissgården VD Organisationskonsult. HR, Grupp- och Ledarskap

Annelie Vissgården
VD

annelie.vissgarden@adleva.se
0247-135 85
070-606 38 35

Kontakt

Logo

Adressrad

På gång